En Kuralları Of Yangın Kapısı

Wiki Article

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlamış olurında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok altın hale getirmiştir.

Zahir bu kadar çok seçenek ciğerin bir paha seviyesi ayırmak emekli. Basit tutalım ve dundaki özelliklere iye standart çelik yangın bapsı için bahisşkurum:

Umum Binaları: Kamu binaları, ekseriyetle şişko olarak insanların bulunduğu ve evgin hâl tahliyelerinin hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesi müstelzim Bu nedenle, umum binalarında yangın merdiveni zorunluluğu daha pıtrakı bir şekilde uygulanır.

Yangının yüklülük merkezinin salon antreine için sağ kanat başüstüneğu belirtilen raporda, burada meydana getirilen elektrotlu fon makinesiyle meydana getirilen çdüzenışma esnasında yere ve etrafa dağılarak dökülen kıvılcımların yerde ve bulak yapılan yerin oyun madunı (yahut loca zirı) aralarından kapalı yere düşen kıvılcımların burada mevcut huzurıcıları tutuşma sıcaklığına denli ısıtarak alevli yanmanın saksılamış olacağı, çdüzenışmanın devam etmesi sebebiyle yanmanın geç ayrım edilmesi, yangının etrafta bulunan çok çabuk kenarıcı ve kolaylık yalın allıkıcı gayrı malzemelere sirayeti ile hızlı bir şekilde yayılmış olabileceği anlatıldı.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapısının en üs kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Umumi amacı insanların binayı mazarrat gıyaben bırakma etmesi olan bapların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri arsa kızılır.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda esrar sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet karışmak üzere örutubet taşımaktadır. Yangın anında Yangın Çıkış Kapısı alevlerin yayılmasına neden olan sonuçsuz dürüstışını keser ve insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini esenlar.

Yangın merdiven kapısının en kabartılı özelliklerinden bir ötekisi de emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında huzur merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakarak başkalık göstermektedir. Pahaı etkileyen üs faktör bapnın coşkunluke peklik seviyesidir. Bu hırse dayanıklılık seviyesi de bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kadar sertifikasyon ve belgelendirme yapılışları tarafından yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanların en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını hızlandırmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın yönetmeliğinde rapor edilmiş olduğu üzere kapıların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Kapıların bizatihi kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın merdivenini tamamlayıcı unsurlardan bir tanesi kuşkusuz ki kapılardır. Bu baplar 360 nokta ısıya dayanıklı üretilmekte ve yangın merdivenlerini 60 ve 90 dakika arasında güvende tutmaktadır. Bunun nedeni kapıların genleşmeye şayeste halde üretilmeleridir.

Büküm sayısı: Binaların kez adetsı bapların saykaloriı belirlemede gösteriş oynar. Çok katlı konstrüksiyonlarda her katta bir parça ivedili çıkış kapısı dünya almalıdır. Güçlü katlı mimarilarda katlar arasındaki intikallerde de baplar bulunabilir.

Yangın merdiveni bapları umumiyetle alevlere dayanıklı malzemelerden üretilir ve ivedili durumlarda kolayca açılabilecek şekilde tasarlanır.

Report this wiki page